čtvrtek 19. ledna 2012

Home Sweet Home

Domove, sladký domove. Tato svíčka patří do kategorie kořeněných. Má vonět po skořici, koření do pečení a také po čaji. A mně voní hlavně po té skořici, aspoň ten první dojem je víceméně skořicový, bude to asi tím, jak aromatická skořice je. Musela jsem si přinést i čistě skořicovou svíčku Cinnamon Stick, abych je mohla trochu porovnat. Home Sweet Home je opravdu sladší, ale tak nějak nenápadně a skořice v ní není tak výrazná jako v Cinnamon Stick.
Sladký domov je svíčka, která bude nenápadně hořet někde v pozadí, nepoutat na sebe příliš pozornosti a přesto bude znát, hlavně při vstupu do místnosti, návštěvy vám určitě řeknou, že vám to tu pěkně voní..a pak na svíčku zapomenete, nebude vás obtěžovat. No prostě to není svíčka "protagonistka", je to taková milá kámoška, co nechce být středem pozornosti ale umí udělat hezkou atmosféru:)  Těžko říct, jestli "prodchla náš domov atmosférou vzájemné lásky a porozumění" äle docela určitě ho provoněla:)
Když nemám chuť přímo na nějakou určitou svíčku, zapálim tuhle:) Asi tak. Ale pokud už máte v zásobičce jiné skořicové svíčky a chcete vyzkoušet něco odlišného, tak si zatim kupte jinou a počkejte, až tahle bude ve slevě nebo až nám tu budou jednou platit slevové kupóny:)

A co vy, máte mezi skořicovými vůněmi nějakou favoritku?

3 komentáře:

  1. Miluju skoricové vůně !

    OdpovědětVymazat
  2. přesně na tuhle svíčku se teď koukám, máme ji na stole!! :D
    a děkuju moc za pochvalu, na vlasy momentálně používám syoss smooth relax, snad ti to pomůže:)

    OdpovědětVymazat
  3. Diky!:) ja jsem si ji ted zapalila k praci do skoly:))

    OdpovědětVymazat